BlogVročitev pošiljke “zvitim” naslovnikom

9. januarja, 2020
https://www.detektivskaagencija.si/wp-content/uploads/2020/01/Osebno-vročanje-detektiv-detektivska-agencija-špela-kocijan-2.png

Vročitev pisemske pošiljke naslovniku je bila ob prvem poskusu neuspešna, saj se je naslovnik skrival. O naslovniku, njegovem izgledu ter tudi njegovi telefonski številki smo predhodno zbrali podatke, nato pa ga diskretno pričakali in presenetili na odhodu z domačega naslova. Presenečen naslovnik je sprejem pisemske pošiljke zavračal. Sprva brez zakonitega razloga, nato pa z navedbo, da on ni tisti, na čigar je pošiljka naslovljena.

Naš sogovornik se je seveda tekom pogovora neprimerno in žaljivo obnašal, niti se na zaprosilo, da se izkaže z javno listino, ni odzval. Arogantno je vztrajal, da on ni prava oseba. Ker pa smo razpolagali s telefonsko številko naslovnika, smo ga v danem trenutku diskretno poklicali. Sogovornik je nato pred nami iz žepa izvlekel mobilni telefon ter se seveda na naš klic ne vedoč odzval.

Ko je naslovniku postalo jasno, kdo je klicatelj, je sprejem pošiljke sicer še vedno odklanjal, vendar pa smo s tem še dodatno potrdili, da pred nami neizpodbitno stoji naslovnik. Pošiljko smo mu zatem pustili v njegovem hišnem predalčniku. S tem se je vročitev pošiljke štela za opravljeno.

Objavljeno v imenu Detektivska agencija, Špela Kocijan, s.p.
Tel.: 040 795 840
E-pošta: info@detektivskaagencija.si
Rate this post

Sledite naši detektivski agenciji

Detektivska agencija, Špela Kocijan, s.p.

+386 40 795 840

info@detektivskaagencija.si

Ob železnici 30a, 1000 Ljubljana

Rate this post