Preiskave nezgod
pri delu

Kaj nudimo ?

V primeru, da se je v vaši delovni organizaciji zgodila delovna nezgoda, vam nudimo temeljito preiskavo, še posebej kadar kot delodajalec sumite, da se nezgoda ni pripetila na način, v času ali na kraju, kot se zatrjuje. Neredki so primeri, ko se delavec poškoduje izven dela oz. tik pred nastopom dela, nato pa med delovnikom poškodbo prijavi kot nezgodo pri delu.

Delavec je zaradi telesnih poškodb nato pogosto dlje časa bolniško odsoten, neredko pa uveljavlja tudi odškodninski zahtevek proti delodajalcu.

Primer iz detektivske prakse:Poškodba pri delu. Pa je res?

Oškodovanec je poškodbe prikazal na način, da izvirajo iz delovne nezgode. Zaradi telesnih poškodb je bil tudi bolniško odsoten, neupravičeno pa je prejemal 100% izplačilo nadomestila za čas bolniške. Nadalje je po 1 letu želel uveljavljati še odškodninski zahtevek pri zavarovalnici, pri čemer pa je zavarovalnica sumila na prevaro, saj je posumila v resničnost navedb oškodovanca, da se mu je pripetila delovna nezgoda. Z nadaljnjo preiskavo domnevne delovne nezgode smo sum prevare potrdili in neizpodbitno dokazali, da poškodba ni nastala na delovnem mestu ali na drugem zavarovanem kraju.

Sledite naši Detektivski Agenciji 188

Detektivska agencija 188, Špela Kocijan, s.p.

+386 40 795 840

info@detektivskaagencija.si

Ob železnici 30a, 1000 Ljubljana